Preuzimanje pošiljke – Srbija

Lokalno preuzimanje znači da robu preuzimate u Subotici na adresi 51 Divizije 52.

Pre slanja paketa -obavezno zovemo na kontakt broj koji ste dali prilikom narudžbe.

Kuriri pošiljke donose na adresu u periodu od 8-19 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u jedan  navrat. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti na poštu gde paket možete pokupiti u naredna 15 dana.

BOSNA I HERCEGOVINA zastupnikMOOBILUX d.o.o.   Adresa: Trg branilaca br.3, Tešanj 74260, Bosna i Hercegovina      Telefon: +387 61 741 633

MAKEDONIJA zastupnik : Trimaks-15/6 K.J.Pitu Bvd 1000 Skopje-Macedonia

Tel:   ++389 2 2401 282   -Mob: ++389 75 415 641   -Fax:  ++ 389 2 2401 282   -Email:  [email protected]

Rok isporuke – Srbija

Period tokom kojeg će Vas naš prodavac kontaktirati da potvrdi porudžbinu je najčešće do 2 radna dana. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati počev od naredne nedelje.
Od tog trenutka rok isporuke je maksimalno 5 radnih dana. Kurirska služba je POST EXPRESS.

Cene proizvoda – Srbija

Sve cene proizvoda navedene na sajtu su krajnje cene,Kockica eco toys nije obveznik PDV -a.

Kockica eco toys ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje e-mail obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajt .

Reklamacije

  1. Kockica eco toys Vam daje 100 % garancije na proizvode ukoliko po prijemu primetite da je roba oštećena iz bilo kojih razloga, pošiljku možete odmah vratiti, a mi ćemo Vam po predhodnom dogovoru poslati novu robu ili vratiti novac.
  2. za prijavu reklamacije, potrebno je da se obratite elektronskim ili telefonskim putem.
  3. email adresa: [email protected] ili pozivom tel. broja +381 641610512

  

Zdravstveni i sanitarno-higijenski zahtevi

‚‚SI.glasnik RS‚‚ Prosvetni glasnik, broj 1/2019 objavio je novi Pravilnik o bližim uslovima za osnivanje, početak rada i obavljanje delatnosti predškolske ustanove koji se primenjuje od 19.februara 2019 godine.

Kockica  didaktička sredstva, igračke i materijali za vaspitno-obrazovni rad zadovoljavaju osnovne zdravstvene i sanitarno-higijenske zahteve. Ateste za igračke i materijale šaljemo po zahtevu.